Branddetectie

Branddetectie: eerste linie van verdediging tegen brand

We hopen natuurlijk dat u nooit branddetectie nodig hebt, maar een brand begint meestal klein en dus geldt hoe sneller de brand opgemerkt wordt, hoe beperkter de schade. Daarom is een goede branddetectie onmisbaar. Een professionele installatie houdt cruciale punten in uw organisatie extra in de gaten. Ook op momenten dat er niemand aanwezig is.

Professionele branddetectie voor bedrijven

De branddetectie merkt de brand op en geeft de locatie aan. Noodmaatregelen worden automatisch aangestuurd. Denk aan branddeuren sluiten, rookkanalen openen, het evacuatiealarm luiden en blussystemen zoals sprinklers aanzetten. Uiteraard worden alle scenario’s goed met u doorgesproken en afgestemd op uw organisatie. Maatwerk is vanzelfsprekend.

Beeld van een werknemer van Eeckhout Security die aan het werken is aan een rookmelder in een bedrijfsomgeving
Beeld van een werknemer van Eeckhout Security die aan het werken is aan een rookmelder in een bedrijfsomgeving
EECKHOUT SECURITY

Vakmanschap

Wij leggen de lat hoog, werken enkel met materialen van topkwaliteit en staan garant voor een degelijke afwerking. Als u kiest voor ons, dan kiest u dus voor vakmanschap.

EECKHOUT SECURITY

Service

Een prima service vormt de basis van een goede relatie met u, onze klant.

EECKHOUT SECURITY

Kwaliteit

Wij stellen aan onze leveranciers hoge Eisen inzake gebruiksgemak, garantie en technische assistentie. Op die manier streven we naar duurzame installaties die u eenvoudig kan bedienen, al dan niet via uw smartphone

Rookmelders en branddetectie zijn verplicht

In Vlaanderen is het sinds 1 januari 2020 wettelijk verplicht om elke verdieping van een woning te voorzien van minstens één rookmelder. Voor kantoren en bedrijven gelden specifieke regels en de naleving ervan wordt door de brandweer gecontroleerd. Als professionele installateur van rookmelders en branddetectiesystemen zijn wij het best geplaatst om u te adviseren over de ideale oplossing voor uw situatie. Contacteer ons!

Camerabewaking of inbraakbeveiliging nodig?

Schakel Eeckhout Security Solutions in. Maak meteen een afspraak.