Inbraakbeveiliging

Hoogwaardige alarmsystemen garanderen uw veiligheid

Kies het alarmsysteem dat past bij uw situatie

Niemand wil ongewenst bezoek en gemoedsrust is alles. Een goed alarmsysteem vormt de eerstelijnsbeveiliging tegen diefstal en inbraak. Eeckhout Security maakt gebruik van de alarmsystemen van Satel. Het aanbod van Satel bevat een breed gamma aan apparatuur voor de installatie van alarmsystemen. Van complexere systemen voor bedrijven tot eenvoudige systemen voor particulieren. Met Satel kunnen we iedereen een effectieve oplossing voorstellen.

Beveiliging is maatwerk. Daarom analyseren wij uw specifieke situatie en adviseren u bij de keuze van het juiste alarmsysteem. Bij een volumetrische beveiliging beveiligen we de binnenruimte met specifieke sensoren en alarmsysteem. Bij een beveiliging van de perimeter gaan we een stap verder. Dan beveiligen we de binnenruimte met specifieke sensoren, maar zekeren we bovendien ook de ramen en deuren. Als de beveiligde perimeter geschonden wordt, gaat het alarm af. Een derde mogelijkheid is dat we naast de binnenruimte en de ramen en deuren ook de open ruimte rond het gebouw bewaken. Hierbij maken we dikwijls gebruik van camerabewaking.

EECKHOUT SECURITY

Vakmanschap

Wij leggen de lat hoog, werken enkel met materialen van topkwaliteit en staan garant voor een degelijke afwerking. Als u kiest voor ons, dan kiest u dus voor vakmanschap.

EECKHOUT SECURITY

Service

Een prima service vormt de basis van een goede relatie met u, onze klant.

EECKHOUT SECURITY

Kwaliteit

Wij stellen aan onze leveranciers hoge eisen inzake gebruiksgemak, garantie en technische assistentie. Op die manier streven we naar duurzame installaties die u eenvoudig kan bedienen, al dan niet via uw smartphone

Eeckhout Security is erkend plaatser van alarmsystemen

Camerabewaking of inbraakbeveiliging nodig?

Schakel Eeckhout Security Solutions in. Maak meteen een afspraak.