Camerabewaking

Effectieve en discrete camerabewaking: uit het zicht, maar toch alles gezien

Alarmsystemen gaan hand in hand met camerabewaking. Het spreekt voor zich dat het belangrijk is dat beide goed aan elkaar gekoppeld zijn. Eeckhout Security stemt beide perfect af. Bovendien bieden we discrete oplossingen die onopvallend in uw interieur opgaan en de architectuur niet aantasten.

Beveilig uw bedrijf of woning tegen inbraak met camerabewaking

Wat wil elke dief vermijden? Juist, gezien worden. Daarom heeft camerabewaking een sterk afschrikaffect. Potentiële inbrekers zoeken wel een ander doelwit als ze een camera zien hangen. Bovendien bouwt een bewakingscamera een sterke bewijslast op. Staat het op beeld dan heeft ontkennen geen zin meer.

Hoe pakken wij de vernieuwing van uw camerabewaking aan?

Wat als u al beschikt over een camerasysteem dat toe is aan vernieuwing? Ons stabiel, performant en gebruiksvriendelijk systeem laat toe om uw camerabewaking gefaseerd te vernieuwen. Het is zelfs mogelijk om de camera’s van uw bestaand systeem over te nemen. Die vervangen we pas als ze stukgaan. Dit betekent dus dat eerdere investeringen niet verloren zijn. We vervangen in eerste instantie de oude recorder door een van onze nieuwe servers. Zo geven we oude systemen een moderne facelift met een helder en gebruiksvriendelijk systeem dat zich intuïtief laat bedienen.

Beeld van een bewakingscamera in een retailzaak, namelijk een brillenwinkel
Beeld van een bewakingscamera in een retailzaak, namelijk een brillenwinkel
EECKHOUT SECURITY

Vakmanschap

Wij leggen de lat hoog, werken enkel met materialen van topkwaliteit en staan garant voor een degelijke afwerking. Als u kiest voor ons, dan kiest u dus voor vakmanschap.

EECKHOUT SECURITY

Service

Een prima service vormt de basis van een goede relatie met u, onze klant.

EECKHOUT SECURITY

Kwaliteit

Wij stellen aan onze leveranciers hoge Eisen inzake gebruiksgemak, garantie en technische assistentie. Op die manier streven we naar duurzame installaties die u eenvoudig kan bedienen, al dan niet via uw smartphone

Welk camerasysteem is voor u het beste?

Die vraag beantwoorden wij met plezier. Wij hebben jaren ervaring met het beveiligen van bedrijven en particulier eigendommen. IP-gebaseerde systemen, al of niet in combinatie met een uitgebreid alarmsysteem. We kennen alle systemen op de markt en werken alleen met het beste materiaal, want als het erop aankomt, dan moet u erop kunnen vertrouwen.

Camerabewaking of inbraakbeveiliging nodig?

Schakel Eeckhout Security Solutions in. Maak meteen een afspraak.